Adlers kalkyldesign

Anpassade kalkyler

I alla verksamheter finns det möjligheter att spara tid (och det är ju lika med pengar).


En Excelkalkyl, enkel eller krånglig, förenklar t.ex. ett offertskrivande. Dessutom eliminerar det risken att man räknar fel.


Vad ni än ska räkna på så kan jag förenkla detta. Varje företag och bransch har sina uträkningar, sammanställningar och problem. Med hjälp av specialanpassade kalkyler i Excel kan man förenkla allt detta och även spara tid.


Till exempel: ett företag som gjuter olika produkter. Här kan man bygga en kalkyl som ser till att eliminera mänskliga misstag vid mixning av komponenter. Eller ett utbildningsföretag som vill ha en enkel överblick på beläggning av lokaler, personal och elever. Eller ett säljföretag som enkelt vill sammanställa försäljningsstatistik.


Jag kommer gärna till ert företag och ser hur ni jobbar med Excel. Första timmen är gratis och ni får tips och idéer hur ni kan gå vidare. Har ni råd att tacka nej till den timmen?


Att bygga en kalkyl från grunden tar några timmar i anspråk. Ni kommer att få en uppskattning på hur lång tid dina kalkyler kommer att ta. Utöver mina timmar med byggandet av systemet, kommer jag också att introducera det för användarna och finnas tillgänglig för alla frågor och finslipningar. 


Ni ringer eller mailar mig så kommer jag till er för en första träff, så får vi se vad det ger.

Momsregistrerad och har F-skattesedel.